Om Owen Luft Kånsert - Aflyst

Kære alle billetkøbere.

Vi er så ærgelige over, at årets Owen Luft kånsert er aflyst i år.

Der er ingen tvivl om, at vort publikum havde set frem til Lukas Graham, MALURT, Alphabeat, Magtens Korridorer, Poul Krebs og Johnny Madsen.
Siden regeringen lukkede ned for festivaler i hele Danmark, har vi arbejdet på højtryk for en afklaring omkring programmet for 2021.

Et er sikkert – vi forventer et program, der bestemt er på niveau med programmet i 2020. Vi offentliggør programmet, så snart det er endeligt på plads.
Næste års Owen Luft kånsert finder sted den 26. juni 2021.

Har du købt billet til årets Owen Luft, så kan din billet automatisk overføres til næste år, uden at du skal gøre noget. Gem den et sikkert sted og glæd dig til næste års koncert – vi håber rigtig mange vælger denne løsning.

Har du ikke mulighed for at deltage i 2021 koncerten, så kan du få din billet refunderet på en af følgende måder:

Billet købt hos Ticketmaster: du får en mail i nær fremtid direkte fra Ticketmaster.

Billet købt på et af salgsstederne: Mød op på torvet i Agerbæk, v/den gamle Andelskasse Storegade 6.  6753 Agerbæk enten torsdag den 4. juni mellem 17 og 19 eller lørdag den 6. juni 2020 mellem 10 og 12. Du afleverer billetten/erne, oplyser dit kontonummer, og så overfører vi snarest herefter til din konto. Har du ikke mulighed for at møde op på en af disse dage, så ring til 40807740

 

Vi ønsker alle en god sommer – pas godt på hinanden derude.

 

Owen Luft udvalget

V/ Hans Jørgen Pedersen

 

Ta' med Owen Luft Bussen

Pris på busturen er blot 50,- hver vej - HUSK KONTANTER eller Mobilepay!

Book her

Følg
med på
facebook