Kunstnere

OWEN LUFT KÅNSERT – ægte dansk råhygge!

Arrangørerne bag ”Owen Luft Kånsert” – Fonden Owen Luft – kan nu løfte sløret for navnene til koncerten i Nordenskov lørdag den 22. juni 2024.

Tobias Rahim er på plakaten for første gang. Vi er utrolige stolte af at kunne præsentere Tobias Rahim, der er blevet et symbol på utallige prestigefyldte statuetter og udsolgte arenashows. Han kan med rette betragtes som det mest omtalte og folkelige fænomen i nyere tid. Tobias Rahim rundede en halv milliard streams på Spotify. Når det kommer til hans liveshows, , så hører Tobias Rahim ganske enkelt hjemme på en scene. Superlativer som "Uforglemmeligt", "Euforisk kaos" og "Oprigtigt og helt igennem rørende" har præget overskrifterne fra hans koncerter. . Vi er glade for, at Tobias Rahim har valgt Owen Luft til sommertouren.

RASMUS SEEBACH – Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er en af Danmarks absolut største kunstnere, og har opnået større succes end de fleste andre på den danske musikscene. Hans koncerter er kendt vidt og bredt for at være på allerhøjeste niveau – der er garanti for en kvalitativ og spektakulær koncert krydret med nærvær, når Rasmus træder ind på scenen, med sine dansksprogede popsange. Han har vundet en plads i hjertet hos utrolig mange mennesker. Vi er klar til et gensyn på Owen Luft scenen, og som Rasmus siger; ”at spille live og høre publikum synge med overgår alt – så lever musikken, og den ægte magi skabes sammen med publikum.

SUSPEKT – besøgte Owen Luft for første gang i 2017. Siden er der sket meget for hiphop trioen, i 2023 skrev de historie da de samlede 46.283 Suspekt supportere på Danmarks nationalstadion, Parken. Her vandt de 4-0 og det samme ambition at ramme det resultat når trioen fra Albertslund gæster sommerens festivaler i 2024. I mere end 20 år har Suspekt præget dansk musik som ingen andre. Suspekt er større end de fleste – nu som konger af dansk hiphop.

BENJAMIN HAV OG FAMILIE – er ny på scenen i Nordenskov. Benjamin Hav og Familie har cementeret sig som et af Danmarks absolut bedste livenavne. Det er svært at finde fyldestgørende superlativer til Benjamin Hav & Familiens koncerter, men ’genialt’, ’innovativt’ og ’rablende vanvittigt’ lader til at gå igen. Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band ’Familien’, som består af Emil Falk(Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas),Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen(Danser/Kor/Blæser), der tilsammen giver samtlige numre i sættet helt nyt liv.

 

KREBSFALCH – var sidst sammen på scenen i Nordenskov i 2016. . Nu annoncerer makkerparret igen en sommertur, hvor de bliver backet op af deres fælles band bestående af Troels Skjærbæk (bas), Mikkel Reumert Damgaard (keys), Vicky Singh (guit.) og Peter Dombernowsky. På sommertogtet rundt i landet i 2024 vil KrebsFalch og deres fælles band fokusere på de største sange i nye friske forklædninger. KrebsFalch har i anledning af deres turné udsendt singlen “Kalder drømmene tilbage”, og nu kalder de altså også sommeren tilbage.

MEDINA - Ingen, der har set Medina live det seneste års tid, kan være i tvivl om, at hun nu fortjent er blevet en legende på den danske musikscene. Gennembrudsalbummet ’Velkommen til Medina’ fra 2009 står stadigvæk lige så knivskarpt i dag som det gjorde dengang, og det samme gælder ’For Altid’ fra 2011. Den nye generation har flittigt taget Medina til sig og på ny kronet hende som dansk popdronning uden

side stykke. Sommeren 2023 blev Medinas helt store tilbagevenden til den brede danske festivalsommer. Hun er klar til at tage sin imponerende karriere til endnu nyere højder med et brag af et live show. Publikum kan se frem til alt det bedste fra Medinas store bagkatalog og en folkefest uden lige, når hun igen til sommer 2024 indtager de danske festivaler. Medina er i den grad tilbage, stærkere end nogensinde.

Billetprisen er kr. 750,- + forsalgsgebyr og hver person kan max. købe 6 billetter. Billetsalget starter torsdag den 1. februar 2024 kl. 9.00 på udvalgte salgssteder og ticketmaster. Salgsstederne kan findes på hjemmesiden.

Børn under 12 år ifølge med voksne har dog gratis adgang.

Traditionen tro arrangeres buskørsel til og fra koncerten. Busplanen vil blive offenliggjort på hjemmesiden senere eller udleveres på billetsalgsstederne.

2025 21. juni 2025 | 12.30-24.00 | Portene åbner kl. 11.00
Ta' med Owen Luft Bussen

Pris på busturen er blot 75,- hver vej - HUSK KONTANTER!

Book her

Følg
med på
facebook